CB PROJECTS

Projectmatig voor bedrijven en particulieren

Bedrijven & Particulieren

Bij CB Projects Timmerfabriek kunnen bedrijven en particulieren terecht voor alle denkbare bouwprojecten

CB PROJECTS TIMMERFABRIEK

Projectmatig voor bedrijven en particulieren

In de timmerfabriek van CB Projects maken we complete bouwelementen en eindproducten in opdracht. Dat doen we in kleine en grote aantallen voor projecten van bouwbedrijven, maar ook per stuk voor particulieren. We leveren met evenveel plezier vijftig hardhouten kozijnen als die ene bijzondere trap voor een monumentaal herenhuis. In beide gevallen leveren we gegarandeerd kwaliteit en ook altijd op tijd.

Vrijblijvend advies aanvragen

CB PROJECTS TIMMERFABRIEK

Voor bouwbedrijven

In onze timmerfabriek kunt u met bouwbedrijf terecht voor al uw houten bouwmaterialen, zoals kozijnen, ramen, deuren, trappen, dakkapellen en schuifpuien. Zodra we de tekeningen en maatvoeringen van u hebben ontvangen, weten voor welke materialen u kiest en onze offerte met prijs en planning akkoord is, plannen we de werkzaamheden in. We bestellen meteen de materialen voor zover we ze niet op voorraad hebben. Zo bent u ervan gegarandeerd dat u alles op tijd voor u klaar staat.

CB PROJECTS TIMMERFABRIEK

Voor zelfstandige vakmensen

Met het tijdig renoveren van kwetsbare onderdelen van uw woning kunt u uzelf veel ellende en kosten besparen. Boeidelen, dakgoten en waterafvoerkanalen die niet meer goed functioneren, kunnen verborgen lekkage veroorzaken. Op het moment dat u zo’n lekkage ontdekt, kan er veel schade zijn aangericht. Kapotte of verrotte kozijnen, ramen en deuren die niet tijdig worden vervangen, vormen een uitgangbord voor criminelen. Als u twijfelt over de conditie van uw woning, kunnen we een inspectie uitvoeren en dat koppelen aan een rapportage, plan van aanpak en offerte.

Vrijblijvend advies aanvragen

CB PROJECTS TIMMERFABRIEK

Voor particulieren

Niet elke bedrijf heeft voldoende kennis om een renovatie goed uit te voeren. Het vereist namelijk kennis van verschillende bouwmethoden en -materialen uit het verleden. In de 18e en 19e eeuw werden andere constructies en materialen gebruikt dan nu. Ook moet je weten in welke periode bijvoorbeeld asbest werden gebruikt. Als je een renovatie goed wilt uitvoeren, maak je eerst een gedegen inventarisatie, geef je advies en pas daarna maak je een offerte en een plan. Als u daar blij van wordt, gaan we met plezier met u aan tafel.

Vrijblijvend advies aanvragen